wtorek, 21 kwietnia 2015

WARSZTATY KULINARNE 

"NOWOCZESNE TECHNIKI PODAWANIA POTRAW I ARANŻACJI TALERZA

w CENTRUM KULINARNYM w Chorzowie








W sobotę 18 kwietnia br. miałam przyjemność wziąć udział w szkoleniu kulinarnym dla blogerów - organizowanym przez Centrum Kulinarne przy Weindich sp.j., ul.Adamieckiego 8 w Chorzowie.
http://www.centrumkulinarne.com.pl/

Jako że były to moje PIERWSZE warsztaty, głowa dosłownie pękała mi od ilości informacji i wrażeń; poznałam niezwykłe dla mnie techniki gotowania (m.in. metodę sous-vide) i podejrzałam, w jaki sposób zaaranżować potrawy na talerzu, żeby swoim wyglądem wzbudzały zachwyt :)

Byłam mile zaskoczona profesjonalnym przygotowaniem warsztatów, wszyscy uczestnicy dostali potrzebne produkty, sprzęt i fachową pomoc do stworzenia tych niezwykłych pyszności...


Jak dla mnie, to była jedyna w swoim rodzaju okazja, by móc nie tylko spróbować tych rewelacyjnych potraw, ale także własnoręcznie je wykonać:


Z ogromną przyjemnością podzielę się sposobem na ich wykonanie już wkrótce :)

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz