WARSZTATY KULINARNE
"NOWOCZESNE TECHNIKI PODAWANIA POTRAW I ARANŻACJI TALERZA"
w CENTRUM KULINARNYM w Chorzowie
W sobotę 18 kwietnia br. miałam przyjemność wziąć udział w szkoleniu kulinarnym dla blogerów - organizowanym przez Centrum Kulinarne przy Weindich sp.j., ul.Adamieckiego 8 w Chorzowie.
http://www.centrumkulinarne.com.pl/
Jako że były to moje PIERWSZE warsztaty, głowa dosłownie pękała mi od ilości informacji i wrażeń; poznałam niezwykłe dla mnie techniki gotowania (m.in. metodę sous-vide) i podejrzałam, w jaki sposób zaaranżować potrawy na talerzu, żeby swoim wyglądem wzbudzały zachwyt :)
Byłam mile zaskoczona profesjonalnym przygotowaniem warsztatów, wszyscy uczestnicy dostali potrzebne produkty, sprzęt i fachową pomoc do stworzenia tych niezwykłych pyszności...
Jak dla mnie, to była jedyna w swoim rodzaju okazja, by móc nie tylko spróbować tych rewelacyjnych potraw, ale także własnoręcznie je wykonać:
Z ogromną przyjemnością podzielę się sposobem na ich wykonanie już wkrótce :)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz